Υπηρεσίες

 • ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ

H DGS SECURITY , είναι μια από τις πρώτες εταιρείες υπηρεσιών φύλαξεις που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα.
Ιδρύθηκε το 1975 και από τότε έως τώρα - 35 χρόνια μετά- έχει μια σταθερά ανοδική πορεία, χωρίς να παρεκκλίνει από τον πρωταρχικό της στόχο, την παροχή υψηλών σε ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας για τους πολίτες.

 • Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού είναι άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία του όλο το 24ωρο.
 • Το προσωπικό του κέντρου λήψης είναι εκπαιδευμένο από τον υπεύθυνο του τμήματος ασφαλείας ώστε να μπορεί να διαχειριστεί όποια δύσκολη κατάσταση συναγερμού προκύψει.
 • Το προσωπικό του κέντρου λήψης πριν την πρόσληψή του εκδίδει ειδική άδεια εργασίας βάση του Ν2518/97 ώστε να πληρεί όλες τις νόμιμες προυποθέσεις που το καθιστούν ικανό να εργαστεί σε Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.(εξέταση από ψυχίατρο, έλεγχος για χρήση παράνομων ουσιών, καθαρό ποινικό μητρώο)
 • Το κέντρο λήψης συνεργάζεται και με εταιρείες εγκατάστασης συναγερμών και εγκαταστάτες-τεχνικούς που δεν διαθέτουν δικό τους κέντρο λήψης σημάτων για να συνδέσουν τα συστήματα συναγερμού που έχουν εγκαταστήσει.
 • Τηρείται αρχείο όλων των συμβάντων και αναλυτικές αναφορές οι οποίες αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον συνδρομητή.
 • Το ΚΛΣΣ της εταιρείας μας μπορεί να λάβει όλα τα σήματα συναγερμού.Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  1. Όπλιση (ενεργοποίηση συναγερμού) βάση ημερομηνίας ,ώρας και χρήστη.
  2. Αφόπλιση(απενεργοποίηση συναγερμού)βάση ημερομηνίας, ώρας και χρήστη.
  3. Συναγερμός διάρρηξης από οποιαδήποτε ζώνη του συναγερμού σας.
  4. Ιατρική βοήθεια(ενημερώνουμε το 166 η τον προσωπικό σας ιατρό)
  5. Σήμα πανικού ενημερώνουμε το 100 και το φύλακα μας αναλόγως το πακέτο φύλαξης που έχετε επιλέξει.
  6. Αφόπλιση υπό απειλή (αυτό το σήμα αποστέλλεται όταν απενεργοποιήσετε το συναγερμό σας παρά τη θέληση σας και ενημερώνουμε το 100 για την ειδική αυτή περίσταση, κατάσταση ομηρίας)
  7. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στο σύστημα συναγερμού ενημερώνεστε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  8. Σε περίπτωση πτώσης μπαταρίας ενημερώνεστε έγκαιρα για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.
  9. Σε περίπτωση που ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό σας (αφορά καταστήματα, χώρους εργασίας)ενημερώνεστε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
  10. Σε περίπτωση αποστολής σήματος φωτιάς ενημερώνουμε τη πυροσβεστική (199)
  11. Αυτόματη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση συναγερμού
  12. Παράκαμψη(Bypass) ζωνών συστήματος συναγερμού

Η DGS SECURITY δεν σταματάει ποτέ να επενδύει στην σύγχρονη τεχνολογία και στο ανθρώπινο δυναμικό, στο οποίο παρέχει συνεχή εκπαίδευση, για να είναι αξιόπιστο και πάντα σε ετοιμότητα.

Εκτός από την συνεχή εκπαίδευση, όλο το προσωπικό ασφαλείας της Εταιρείας, φέρει ειδική άδεια εργασίας(άδεια security), που το καθιστά ικανό να εργάζεται σε αυτόν τον κλάδο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε εκτός από την επέμβαση του 100 να γίνετε άμεση επέμβαση και έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου σας και από φύλακα της εταιρείας ,τότε μπορείτε να μας καλέσετε για να διαλέξετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να επεμβαίνει ο φύλακας-οδηγός.

ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ

 • Οι φύλακες ασφαλείας της DGS SECURITY προέρχονται κυρίως από Επίλεκτες μονάδες του Στρατού και φέρουν άδεια εργασίας ως σώματα ιδιωτικής ασφάλειας.
 • Υποστηρίζονται καθ' όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους από τους υπεύθυνους της κάθε βάρδιας του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Εταιρίας, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση και επικοινωνούν μαζί τους τηλεφωνικά ανά 1 ώρα για την διαπίστωση της ομαλής διεξαγωγής της βάρδιας.
 • Επίσης, τηρείται αρχείο συμβάντων με τη μορφή αναφορών το οποίο ελέγχεται καθημερινά από τον υπεύθυνο ασφαλείας και είναι πάντα στη διάθεση σας προς ανάγνωση.
 • Επικοινωνήστε μαζί και πείτε μας σε τι χώρο επιθυμείτε την στατική φύλαξη.
  (οικοδομές,γραφεία.οικίες,ξενοδοχεία,εκθέσεις,εκδηλώσεις)