ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ DGS

Η DGS SECURITY με περισσότερα από 35 χρόνια στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών φύλαξης εξακολουθεί την ανοδική πορεία της με κεντρικό άξονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Εταιρεία συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, την τεχνολογία, τον οικογενειακό της χαρακτήρα, που συνεχίζει να διατηρείται και από την νεότερη γενιά με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα Οργάνωσης και Διοίκησης.

Η DGS SECURITY δεν σταματάει ποτέ να επενδύει τόσο στην σύγχρονη τεχνολογία όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, άρτια οργανωμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Η υποδομή αυτή επιτρέπει στην DGS SECURITY να προσφέρει υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας συστήματα συναγερμού και υπηρεσίες φύλαξης παρακολουθώντας συνεχώς τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις της τεχνολογίας.

Η υψηλή ποιότητα, η άρτια και άψογη εξυπηρέτηση, έχουν δώσει στην εταιρεία μια εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά με σημαντική δραστηριότητα καθιστώντας την DGS SECURITY μία δυναμική παρουσία στον χώρο των συστημάτων συναγερμού και υπηρεσιών φύλαξης.

Με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης και νέους υψηλότερους στόχους προχωράμε στις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις της αγοράς με ένα και μοναδικό στόχο μας, η DGS SECURITY να παρέχει υψηλής ποιότητας συστήματα συναγερμού και υπηρεσίες φύλαξης.